33

Forlaget Republik Kjersi Annesdatter Skomsvold 33 Treogtredive

Dette er en usædvanlig kærlighedshistorie om en kvinde, to mænd og et barn. K. har en lungesygdom og arbejder som matematiklærer. Den ene store kærlighed i hendeser Ferdinand som har begået selvmord, men stadig dukker op og snakker med hende. Den anden store kærlighed er ireren Samuel somskriver romaner og drømmer om at forbedre sit cricketslag. Og giver K. liv til det lille barn, Maeve.   

’33’ er en mirakuløs roman om øjeblikkene, hvor alt bliver helt anderledes. Hvordan kan man vove at falde når man ikke ved om der er nogen til at gribe.

Om Kjersti Annesdatter Skomsvold

Skomsvold Forlaget Republik Monstermenneske

Kjersti Annesdatter Skomsvold (f. 1979) bor i Oslo. Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg er Skomsvolds debutroman, som hun modtog Tarjei Vesaas Debutantpris for i 2009 en nominering til den norske Boghandlerprisen samme år. I 2012 blev Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg nomineret til IMPAC-prisen i Irland. Romanen er oversat til atten sprog.

Skomsvolds anden roman Monstermenneske udkommer dansk i 2013 og er også solgt til udgivelse i USA og Storbritannien.

Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg er shortlistet til IMPAC-prisen 2013. Se mere her

Det siger anmelderne om 33
"Skomsvold leger og eksperimenterer med formen i denne roman, hvor hovedpersonen ganske vist er matematiker, men hvor to plus to ikke nødvendigvis giver fire, og hvor et barn ikke nødvendigvis er et barn. Er man til eksperimenterende romaner er ‘33’ altså et godt, nyt og norsk bud."
Ann Luther Petersen, Litteratursiden.dk

”Skomsvold skriver en helt særegen sort og galgenhumoristisk, anarkistisk surreal prosa, hvor man aldrig rigtig ved, hvor grænserne mellem realitet og irealitet går, en fantasi tager den næste og fremdeles, indtil det hele med et smæk vender igen.”
Mai Misfeldt, Kristeligt Dagblad

"Man skal være en opmærksom og tålmodig læserdet skylder man sig selv og bogen. Omvendt er den et godt bud til en kræsen læser, der ikke lader sig nøje med en letlæst kærlighedshistorie, hvor alle får hinanden til sidst."
Jane Andersen, bogblogger.dk

"Hun kan faktisk skrive, englene synger."
Ib Ahnfeldt, god-bog.dk

"Hvor mange af hendes landsmænd finder inspiration i Nordens litteratur, synes Skomsvold at have set ud i Europa, mod penne, som skriver med mørke og absurdisme. Måske endda mod mestre som Samuel Beckett, Franz Kafka og Thomas Bernhard.
Jeppe Krogsgaard Christensen, Berlingske ★★★★

”Når den [poesien] er stærkest, er den langt fra Loe og langt fra klicheen. Humoren er sortere, sorgen er dybere, poesien finere og håbet mere trodsigt.”
Lilian Munk Rösing, Politiken ★★★★


Køb 33
Som bog
Som e-bog


Link til 33 i medierne
Læs hele Ann Luther Petersens anmeldelse Litteratursiden.dk
Læs hele Jeppe Krogsgaard Christensens anmeldelse i Berlingske Tidende 20. juni 2015
Læs hele Lilian Munk Rösings anmeldelse i Politiken 21, juni 2015
Læs hele Jane Andersens anmeldelse bogblogger.dk 8. juli 2015
Læs hele Ib Ahnfeldts anmeldelse god-bog.dk 23.juni 2015
Læs hele Mai Misfeldts anmeldelse i Kristeligt Dagblad 10. juli 2015