Det dør man af

Maja Elverkilde Det dør man af Forlaget Republik

En far med spisevægring, sex i en bjørnehule, en mærkelig familie, tandlægeangst, et bombeattentat, en tiggerpige i Istanbul, sommer ved Vesterhavet.

Syv noveller fra vidt forskellige steder. Fra en verden, som virker ildevarslende bekendt. En virkelighed, som er et vågent mareridt.

 

 

Om Maja Elverkilde

Maja Elverkilde_Det dør man af_Forlaget Republik

Maja Elverkilde, født 1975, debuterede i 2008
med novellesamlingen Alt det der er mit.

Læs Maja Elverkildes blog

Det siger anmelderne om Det dør man af
"Det er i de tætte relationer, at det hele sættes spidsen, og Maja Elverkilde forstår at udnytte spændingsfeltet i de forhold, som bag den trygge facade rummer en afgrund af overhængende fare. Nedslidte tematikker bliver som nye, når de har været igennem Maja Elverkildes fantasifulde, menneskekyndige bearbejdning."
★★★★ Jyllands Posten

"Maja Elverkilde skriver stilsikre noveller helt uden mislyde, og hun mestrer både antydningens kunst og den elegante slutning. Hendes noveller beskriver en verden, der én gang virker bekendt – men som samtidig rummer noget ubehageligt ildevarslende. Ubehageligt godt."
★★★★ Ekstra Bladet

"De syv noveller er stærke som samling, samtidig med at den enkelte novelle udfolder sin egen særegne historie. Det brænder hos Elverkilde."
InformationKøb Det dør man af
Som bog
Som ebog


Link til Det dør man af i medierne
Læs hele Henriette Bacher Linds anmeldelse i Jyllandsposten 27. maj 2014
Læs hele Frank Sebastian Hansens anmeldelse i Ekstrabladet 1. juni 2014
Læs hele Kamilla Löfströms anmeldelse i Information 6. juni 2014