Kind of Blue

Kind of Blue Nitesh Anjaan Forlaget Republik

Kind of Blue er en fortælling om venskab og tab, og en skildring af fire unge mænds forsøg at finde en plads i verden
Vi følger de københavnske barndomsvenner Zach, Mal og B over tre år, hvor livet fører dem i vidt forskellige retninger. Zach begynder universitetet, mens Mal bliver pusher i de gader, som B drager i krig for at komme væk fra

Efter en række tragiske begivenheder vender Zach tilbage til Tehuset Shefali, der gennem hans ungdom udgjorde et slags andet hjem. I skuffen bag disken finder han en bunke kladdehæfter, hvori en ung mand, der tilsyneladende har glemt hvem han er, forsøger at finde tilbage til sig selv. Fortællingen i hæfterne tager Zach med en gådefuld rejse gennem byen og hans egen historie.

Om Nitesh Anjaan

Nitesh Anjaan Forlaget Republik Kind of Blue

Nitesh Anjaan (f. 1988) bor i København, hvor han går Den Danske Filmskole. Han har tid­ligere instrueret den personlige dokumentarfilm Far from Home, som modtog prisen for bedste debutfilm ved Mumbai International Film Festival 2016. 

Kind of Blue er hans debut som romanforfatter.

Det siger anmelderne om Kind Of Blue

"... medrivende og tankevækkende fortælling om tre unges liv ... Jeg har kun godt at sige om Nitesh Anjaans debutroman. Forhåbentlig kommer der både en toer og en treer."
Henning Frandsen, Fyns Amts Avis ★★★★★

"Kind of blue er ikke en letlæst roman. Den er fragmentarisk og nogle steder lidt småskrøbelig i sin lineære fortællestruktur. Måske er den lille blå bog med storbyfortællingen et bud en aktuel og anderledes generationsroman og et billede nutidens unge og deres følsomme, stærke og søgende sind."
Litteratursiden.dk


Køb Kind Of Blue
Som bog
Som e-bog


Link til Kind Of Blue i medierne
Læs hele Henning Frandsens anmeldelse i Fyns Amts Avis den 23. september
Hør Nitesh Anjaan i samtale med Jens Olaf Jersild i "Jersild og Juxeboxen" den 4. september. Indslaget starter ca. 46:50
Læs hele anmeldelsen Litteratursiden.dk den 12. august